joi, 11 iunie 2009

Campioni pentru Hristos

Unirea Urziceni a câștigat campionatul de fotbal în Liga I. La trei ani de la promovarea în prima Ligă de fotbal iat-o campioană. După unii, acest fapt este un miracol. După alții, un rezultat al muncii echipei condusă de un antrenor priceput.
Cei mai mulți au rămas ca la dentist când au văzut că această echipă de provincie devine campioană. Doar granzii aveau întâietate. Capitala, nu provincia...
O echipă formată din jucători ”anonimi”(după unii răutăcioși), dar care a știut ce înseamnă responsabilitatea, ascultarea de conducători și lupta, a sfârșit prin a câștiga trofeul. Niște băieți extraordinari! BRAVO LOR! Sunt campioni pe merit. M-am bucurat de bucuria lor, mai ales că și eu sunt într-un meci (de altă factură) în același oraș.

Orice competiție dusă de cineva până la capăt cu disciplină și ambiție se termină triumfător.
Această echipă mă inspiră cu privire la competiția spirituală.
Fiecare creștin este un jucător în meciul cu viața. Stadionul este lumea. Mingea este viața. Jucătorul este omul.
În jocul în care te afli odată cu venirea în lume te joci cu mingea. Poți juca după regulamentul lui Dumnezeu, sau al celui rău. De lovit, oricum lovești mingea. Dar cum o lovești? Dacă tratezi meciul vieții cu responsabilitate, respectând principiile biblice, ascultând de Conducătorul (Antrenorul suprem) și luptând fără să obosești până la sfârșit vei primi cel mai frumos trofeu. Cununa vieții veșnice, care nu se va vesteji niciodată.
Dacă vei câștiga campionatul vieții, vei deveni campion etern pentru Hristos.

Peste o perioadă, odată cu trecerea timpului cand altă echipă va câștiga campionatul, Unirea Urziceni va fi campioană la trecut.
Tu ești chemat să joci meciul vieții sub conducereaa Antrenorului Hristos. Si, când joci în echipa lui Hristos, câștigarea Campionatului este garantată prin biruința Lui de pe Golgota.
Așa că, merită să-L alegi pe Hristos ca antrenor al vieții tale.
Vei deveni CAMPION PENTRU ETERNITATE!!!

2 comentarii:

  1. Si eu ma bucur ca a castigat Unirea Urziceni campionatul. Daca acum in Europa se scrie despre fotbalul din Urziceni cred ca in curand se va scrie si despre trezirea spirituala din Urziceni.
    Responsabilitatea noastre este ca si a lui Dan Petrescu sa muncim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, draga Tavy.
    Spiritul, disciplina și lupta perseverentă în echipă garantează succes. Iar, când antrenorul este Isus Hristos, succesul este garantat 100%.
    Mă bucur că suntem împreună în echipa lui Isus de la Urziceni.

    RăspundețiȘtergere